Gerrit gaat voor Goud

De Gouden Reiger

Nu hoor ik je denken: ‘De Olympische Spelen zijn al een tijdje voorbij Gerrit, dat is mosterd na de maaltijd.’ Maar ik heb het hier niet over de Olympische Spelen en niet over een gouden medaille, maar over een ‘Gouden Reiger‘.
Dat is een prijs die jaarlijks uitgereikt wordt aan de producent van de beste opdrachtfilm (bedrijfsfilm) in een wedstrijd die onderdeel uitmaakt van het Nederlands Film Festival. Dit jaar is de uitreiking op 27 september.

Nominatie Gouden Reiger

Met Narratus Multimedia ben ik genomineerd voor deze prijs en eerlijk is eerlijk: daar ben ik trots op. Er worden in Nederland nogal wat bedrijfsfilms gemaakt dus zie ik de nominatie als een prijs op zich. Dat lijkt me dan weer de ware Olympische gedachte: meedoen is belangrijker dan winnen. Nu maar hopen dat ik niet met een ‘loservlucht‘ naar huis word gestuurd.

 

Bekijk de genomineerde film die ik in opdracht van MK Fit maakte:

 

 

Ik wil ook een film!