Vrouwen bloot, handel dood

Vrouwen bloot, handel dood.

Vrouwen bloot, handel dood.

 

Zo beschreef de tuinder waar ik mijn eerste vakantiebaantje had de rustige zomertijd. Veel ondernemers zullen dat herkennen: zodra de zomer aanbreekt, lopen de opdrachten terug.

Zelf merk ik dat ook, maar na 24 jaar ondernemen ben ik er inmiddels wel aan gewend en gebruik ik de rustige zomermaanden voor meer activiteiten dan filmen en fotograferen. Activiteiten die ook bij het ondernemerschap horen: het bijwerken van mijn websites, marketing en acquisitie, zodat nieuwe en bestaande klanten mij in september weer weten te vinden.
Wil jij dat jouw klanten je in september ook weer weten te vinden? De lancering van een bedrijfsvideo is een prima manier om jouw (potentiële) klanten te laten weten dat je er (weer) bent. En als je nu contact opneemt, zorg ik ervoor dat je jouw bedrijfsvideo begin september kunt presenteren.

Bekijk de video die ik voor Pijnacker Infra maakte. Zij zijn klaar voor het nieuwe seizoen: